Strona główna1 » Polityka prywatności

Kontakt

  • Glinka Agency
    ul. Rosoła 13/1
    Warszawa 02-796
    woj. mazowieckie
    NIP 9511043914
    REEGON 011338124

    konto ING Bank Śląski S.A. SWIFT: INGBPLPW
    PL 08 1050 1038 1000 0090 6985 1443
    NIP: 951-104-39-14
  • E-mail:hurt@chemhurt.pl
  • Telefon602 395 051
  • Gadu Gadu2927414
  • Godziny działania skleputel czynny pn- pt 10.00 - 16.00, zamówienia online 24h

Hity sklepowe

1
 KURTKA WODOOCHRONNA STRAŻ Model: 071

KURTKA WODOOCHRONNA STRAŻ Model: 071144,00 zł brutto117,07 zł netto

SKRZYNIA PELI 1770 138.6 x 39.6 x 21.9 cm

SKRZYNIA PELI 1770 138.6 x 39.6 x 21.9 cm3 198,00 zł brutto2 600,00 zł netto

SKRZYNIA PELI STORM IM2950 73.6 x 45.7 x 26.7 cm

SKRZYNIA PELI STORM IM2950 73.6 x 45.7 x 26.7 cm1 857,30 zł brutto1 510,00 zł netto

SKRZYNIA PELI ROTOPACK AL4024 101.3 x 61.7 x 45.7 cm

SKRZYNIA PELI ROTOPACK AL4024 101.3 x 61.7 x 45.7 cm4 920,00 zł brutto4 000,00 zł netto

Zmiana języka

PolskiAngielski

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Systemy płatności

  • eserivce
  • Dotpay
  • PayPal
  • CashBill
  • First Data Polcard
  • iMoje
  • BGŻ

Polityka prywatności

Serwis używa cookies. Wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki

Polityka prywatności
Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy Multistore24.com.pl  zwany dalej Witryną lub sklep internettowy przez Firmę Glinka Agency zarejestrowaną pod nr 162986 przez urząd m-st Warszawa Ursynów….z siedzibą w Warszawa, ul.  Rosoła13/1 
zwanego dalej Sklepem Internetowym
 
Stosowanie ciasteczek (cookies)
Sklep internetowy Multistore24.com.pl dokłada wszelkich starań, aby prowadzony serwis ułatwiał każdemu użytkownikowi przeglądanie strony i składanie zamówień. Dlatego w trosce o bezpieczeństwo i wygodę zakupów informujemy, że poruszając się po stronie wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez sklep plików cookies.
Istnieje możliwość korzystania ze strony internetowej bez wykorzystywania mechanizmu cookies, ale może to oznaczać, że niektóre funkcje lub usługi witryny nie będą działać poprawnie.
Jeśli nie wyrażasz zgody na korzystanie z plików cookies powinieneś zaznaczyć w ustawieniach przeglądarki opcję odrzucania plików cookies lub sygnalizowania ich przesłania.

Czym są pliki cookies?

Pliki cookies (w dosłownym tłumaczeniu: ciasteczka) są to małe pliki tekstowe, wysyłane i przechowywane w Urządzeniu, z którego użytkownik łączy się z Internetem i wchodzi na stronę internetową Multistore24.com.pl. Pliki te są bardzo pożyteczne, gdyż pozwalają "stronie" rozpoznać preferencje użytkownika.
Plik cookie zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej z której pochodzi, "długość życia" pliku (to znaczy czas jego istnienia), oraz wartość, którą jest zazwyczaj przypadkowo wygenerowany unikalny numer.

Najczęściej pliki cookies są używane do:
  • zapamiętywania danych, takich jak informacje wpisywane do formularzy zamówienia czy danych logowania,
  • identyfikacji użytkowników jako zalogowanych,
  • zapamiętywania ustawień użytkowników dotyczących układu strony, rozmiaru tekstu, preferencji i kolorów,
  • pokazywania użytkownikom, że są zalogowani na naszej stronie internetowej,
  • wymiany Informacji z partnerami handlowymi w celu świadczenia usług na naszej stronie internetowej. Informacje udostępniane w ten sposób są wykorzystywane wyłącznie do dostarczania usług, produktów i funkcji i nie są wykorzystywane do innych celów.

Do czego wykorzystujemy pliki cookies?

Wykorzystujemy pliki cookies do obserwacji sposobów użytkowania strony, dzięki czemu możemy zapewnić wygodę i bezpieczeństwo dokonywania zakupów. Korzystając z plików cookies nie przechowujemy Twoich danych osobowych, ani innych poufnych informacji.

Rodzaje wykorzystywanych Cookies
  1. Stosowane przez Multistore24.com.pl Cookies są bezpieczne dla Urządzenia Użytkownika. W szczególności tą drogą nie jest możliwe przedostanie się do Urządzeń Użytkowników wirusów lub innego niechcianego oprogramowania lub oprogramowania złośliwego. Pliki te pozwalają zidentyfikować oprogramowanie wykorzystywane przez Użytkownika i dostosować Serwis indywidualnie każdemu Użytkownikowi. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny z której pochodzą, czas przechowywania ich na Urządzeniu oraz przypisaną wartość.
  2. Multistore24.com.pl. wykorzystuje dwa typy plików cookies:
    1. Cookies sesyjne: są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu zakończenia sesji danej przeglądarki. Zapisane informacje są wówczas trwale usuwane z pamięci Urządzenia. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.
    2. Cookies trwałe: są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu ich skasowania. Zakończenie sesji danej przeglądarki lub wyłączenie Urządzenia nie powoduje ich usunięcia z Urządzenia Użytkownika. Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.
  3. Użytkownik ma możliwość ograniczenia lub wyłączenia dostępu plików cookies do swojego Urządzenia. W przypadku skorzystania z tej opcji korzystanie ze Serwisu będzie możliwe, poza funkcjami, które ze swojej natury wymagają plików cookies.


Wykorzystywanie plików cookies w multistore24.com.pl. wykorzystuje Cookies Własne w następujących celach:
  1. Konfiguracji serwisu:
    1. dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych Serwisu,
    2. rozpoznania urządzenia Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlenia strony internetowej, dostosowanej do jego indywidualnych potrzeb,
    3. zapamiętania ustawień wybranych przez Użytkownika i personalizacji interfejsu Użytkownika,
    4. zapamiętania historii odwiedzonych stron w serwisie w celu rekomendacji treści,
  2. Uwierzytelniania użytkownika w serwisie i zapewnienia sesji użytkownika w serwisie:
    1. rozpoznania Użytkownika, który wcześniej korzystał z Serwisu,
    2. utrzymania sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
    3. poprawnej konfiguracji wybranych funkcji Serwisu, umożliwiając w szczególności weryfikację autentyczności sesji przeglądarki,
    4. optymalizacji i zwiększenia wydajności usług świadczonych przez Administratora,
  3. Realizacji procesów niezbędnych dla pełnej funkcjonalności stron internetowych:
    1. dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych Serwisu. W szczególności pliki te pozwalają rozpoznać podstawowe parametry Urządzenia Użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb, w tym rozpoznania Użytkownika który w przeszłości korzystał z Serwisu, a obecnie korzysta ponownie i nie przeszedł procesu logowania,
  4. Zapewnienia bezpieczeństwa i niezawodności serwisu.
  5. Administrator usługi wykorzystuje Cookies Zewnętrzne w następujących celach:
    1. zbierania ogólnych i anonimowych danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych:
    2. prezentowania reklam dostosowanych do preferencji Użytkownika z wykorzystaniem narzędzia internetowej reklamy:

Istnieje możliwość takiego skonfigurowania każdej przeglądarki internetowej, aby całkowicie lub częściowo wyłączyć możliwość przechowywania plików cookies na dysku twardym komputera lub innego urządzenia wykorzystywanego w celu przeglądania stron internetowych. Brak wyrażenia akceptacji plików cookie nie oznacza braku możliwości korzystania z sklepu internetowego Multistore24.com.pl

Możliwość określenia warunków przechowywania lub uzyskania dostępu przez cookies:
  1. Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do Urządzenia Użytkownika. Zmiany ustawień, o których mowa w zdaniu poprzednim, Użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej lub za pomocą konfiguracji usługi. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o każdorazowym zamieszczeniu Cookies na urządzeniu Użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  2. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki Cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa.
  3. Ograniczenie stosowania plików Cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej Serwisu.
 
 Gromadzenie Danych klientów i ich wykorzystywanie
1.  Sklep gromadzi dane klientów  i przekazuje je tylko  i wyłącznie podmiotom którym dane Klienta są potrzebne  do realizacji umowy tj  np. kurier, pośrednicy przelewów kart płatniczych. Żadnych innych danych  sklep nie przekazuje organizacjom  trzecim.
2. Każdy klient podczas rejestracji ma możliwość wybrania czy chce otrzymywać treści reklamowe,  czy nie  i o jakich tematach. Może z nich również całkowicie sam  zrezygnować  
3. Każdemu klientowi przysługuje prawo do żądania informacji o treści przechowywanych danych na swój temat, ich wydania, blokowania, edycji, zmiany lub usunięcia z serwerów sklepu.  W tym celu prosimy o  kontakt ze sklepem pod adresem mailowych hurt(at)chemia techniczna.eu
4. Administratorem Państwa danych osobowych jest  właściciel  sklepu  
5. Sklep będzie przechowywał dane Klienta jakie poda podczas rejestracji, do poprawnego  wykonania umowy, rozliczenia płatności, ewentualnych reklamacji i dalszej obsługi Klienta. 

 
Polityka prywatności
Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez sklep internetowy
WWW.multistore24.com .pl zwany dalej Witryną przez Firmę Glinka Agency zarejestrowaną pod nr  162986 przez urząd m-st Ursynów-Warsawa z siedzibą w warszawie ul. Rosoła13/1
zwanego dalej Sklepem Internetowym
 
Sklep internetowy dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa
prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i
dokonywania zakupów w ramach sklepu, oraz w tym celu podejmuje wszelkie niezbędne działania. Sklep internetowy, zgodnie z wymogami prawa, zarejestrował zbiór (zbiory) danych osobowych w
rejestrze prowadzonym przez Generalnego Inspektora Ochr
ony Danych Osobowych, pod
numerem
[...]
.
 
 

I. Definicje
  • Administrator  sklep Multistore24.com.pl prowadzony  przez Glinka Agency zarejestrowaną przy ul. Rosoła 13/1 Warszawa 02-796 , wpisana pod numerem 162986 przez urząd m-st Ursynów-Warsawa, NIP: 951  104 39 14  , REGON: 011338124 o numerze zgłoszenia do księgi GIODO: xxxxxx, która świadczy usługi drogą elektroniczną oraz przechowuje i uzyskuje dostęp do informacji w urządzeniach Użytkownika
  • Serwis - oznacza stronę internetową lub aplikację, pod którą Administrator prowadzi serwis internetowy, działający w domenie www.multistore24.com.pl
  • Urządzenie - oznacza elektroniczne urządzenie za pośrednictwem, którego Użytkownik uzyskuje dostęp do Serwisu.
  • Użytkownik - oznacza podmiot, na rzecz którego zgodnie z Regulaminem i przepisami prawa mogą być świadczone usługi drogą elektroniczną lub z którym zawarta może być Umowa o świadczenie usług drogą elektroniczną.
II. Dane Osobowe
  • Administrator gromadzi następujące dane osobowe Użytkowników za pośrednictwem witryny oraz innych form komunikacji, w przypadku dokonywania zakupów i procesu rejestracji w serwisie:
    • nazwisko i imię
    • adres zamieszkania
    • adres dostawy kurierskiej, jeżeli jest inny niż adres zamieszkania
    • adres poczty elektronicznej
    • numer telefonu
Podanie powyższych danych jest dobrowolne, ale niezbędne dla dokonania rejestracji i/lub zakupu w naszym sklepie.
  • Administrator może wykorzystywać podane powyżej informacje za zgodą Użytkownika w celu przysyłania informacji o statusie realizacji zamówienia, produktach, usługach, ofertach i możliwości otrzymywania newslettera. W przypadkach, gdy informacje te przekazywane będą drogą elektroniczną, będą one wysyłane wyłącznie w przypadku, gdy Użytkownik wyraził zgodę na otrzymywanie ich w takiej formie. Użytkownik w systemie sam bez udziału administratora może zrezygnować z otrzymywania newsletera
  • Użytkownikom przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo ich poprawiania, usuwania oraz prawo żądania zaprzestaniach przetwarzania danych osobowych. W celu realizacji tego uprawnienia, prosimy o korzystanie z opcji w ramach swojego konta ) każdy użytkownik samodzielnie może edytować swoje dane  osobowe w systemie sklepu )  lub z adresu: sklep(at)multistore24.com.pl
  • Niniejsza Polityka Prywatności określa również zasady przechowywania i dostępu do informacji na urządzeniach Użytkownika za pomocą plików Cookies, służących realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną, żądanych przez Użytkownika, przez Glinka Agency, Warszawa ul. Rosoła 13/1
III. Definicje Cookies
  • Cookies - oznacza dane informatyczne, w szczególności niewielkie pliki tekstowe, zapisywane i przechowywane na urządzeniach za pośrednictwem których Użytkownik korzysta ze stron internetowych Serwisu.
  • Cookies Administratora - oznacza Cookies zamieszczane przez Administratora, związane ze świadczeniem usług droga elektroniczną przez Administratora za pośrednictwem Serwisu.
  • Cookies Zewnętrzne - oznacza Cookies zamieszczane przez partnerów Administratora, za pośrednictwem strony internetowej Serwisu.
IV. Rodzaje wykorzystywanych Cookies
  • Stosowane przez Administratora Cookies są bezpieczne dla Urządzenia Użytkownika. W szczególności tą drogą nie jest możliwe przedostanie się do Urządzeń Użytkowników wirusów lub innego niechcianego oprogramowania lub oprogramowania złośliwego. Pliki te pozwalają zidentyfikować oprogramowanie wykorzystywane przez Użytkownika i dostosować Serwis indywidualnie każdemu Użytkownikowi. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny z której pochodzą, czas przechowywania ich na Urządzeniu oraz przypisaną wartość.
  • Administrator wykorzystuje dwa typy plików cookies:
    • Cookies sesyjne: są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu zakończenia sesji danej przeglądarki. Zapisane informacje są wówczas trwale usuwane z pamięci Urządzenia. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.
    • Cookies trwałe: są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu ich skasowania. Zakończenie sesji danej przeglądarki lub wyłączenie Urządzenia nie powoduje ich usunięcia z Urządzenia Użytkownika. Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.
  • Użytkownik ma możliwość ograniczenia lub wyłączenia dostępu plików cookies do swojego Urządzenia. W przypadku skorzystania z tej opcji korzystanie ze Serwisu będzie możliwe, poza funkcjami, które ze swojej natury wymagają plików cookies.
V. Cele w jakich wykorzystywane są Cookies
  • Administrator wykorzystuje Cookies Własne w następujących celach:
    • Konfiguracji serwisu
      • dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych Serwisu.
      • zapamiętania historii odwiedzonych stron w serwisie w celu rekomendacji treści,
    • Uwierzytelniania Użytkownika w serwisie i zapewnienia sesji użytkownika w serwisie
      • utrzymania sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
      • poprawnej konfiguracji wybranych funkcji Serwisu, umożliwiając w szczególności weryfikację autentyczności sesji przeglądarki.
      • optymalizacji i zwiększenia wydajności usług świadczonych przez Administratora.
    • Realizacji procesów niezbędnych dla pełnej funkcjonalności stron internetowych
      • poprawnej obsługi programu partnerskiego, umożliwiając w szczególności weryfikację źródeł przekierowań Użytkowników na strony internetowe Serwisu.
    • Zapamiętania lokalizacji użytkownika
      • poprawnej konfiguracji wybranych funkcji Serwisu, umożliwiając w szczególności dostosowanie dostarczanych informacji do Użytkownika z uwzględnieniem jego lokalizacji.
    • Analiz i badań oraz audytu oglądalności
      • tworzenia anonimowych statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych Serwisu, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
    • Świadczenia usług reklamowych
      • dostosowania prezentowanych za pośrednictwem Serwisu reklam usług i produktów firm trzecich;
    • Zapewnienia bezpieczeństwa i niezawodności serwisu
  • Administrator usługi wykorzystuje Cookies Zewnętrzne w następujących celach:
    • prezentowania treści multimedialnych na stronach internetowych Serwisu, które są pobierane z zewnętrznego serwisu internetowego:
      • www.youtube.com [administrator cookies: Google Inc z siedzibą w USA]
      • www.videotesty.pl [administrator cookies: North Star Sp. z o. o. z siedzibą we Wrocławiu]
    • zbierania ogólnych i anonimowych danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych:
      • Google Analytics [administrator cookies: Google Inc z siedzibą w USA]
      • Google AdWords [administrator cookies: Google Inc z siedzibą w USA]
      • doubleclick.net [administrator cookies: Google Inc z siedzibą w USA]
      • hit.gemius.pl [administrator cookies: Gemius S.A. z siedzibą w Polsce]
      • salesmanago.pl [administrator cookies: BENHAUER Sp. z o.o. Sp.K.]
    • wykorzystania funkcji interaktywnych w celu popularyzacji serwisu za pomocą serwisów społecznościowych:
      • plus.google.com [administrator cookies: Google Inc z siedzibą w USA]
      • Facebook.com [administrator cookies: Facebook Inc z siedzibą w USA lub Facebook Ireland z siedzibą w Irlandii]
    • prezentowania opinii na stronach internetowych Serwisu, które są pobierane z zewnętrznego serwisu internetowego:
      • opineo.pl [administrator cookies: Opineo Sp. z o. o. z siedzibą we Wrocławiu]
    • wykorzystania funkcji w celu ułatwienia komunikacji za pośrednictwem strony internetowej Serwisu, które są pobierane z zewnętrznego serwisu internetowego:
      • salesmanago.pl [administrator cookies: BENHAUER Sp. z o.o. Sp.K.]
    • Realizacji płatności:
      • www.eCard .pl  [administrator cookies: eCard.pl.]
      • WWW.sofortbanking.pl [administrator cookies:Sofortbanking Poznań]
    • rozpoznawanie lokalizacji:
      • google.com (google.maps) - [administrator cookies: Google Inc z siedzibą w USA]
      • salesmanago.pl [administrator cookies: BENHAUER Sp. z o.o. Sp.K.]
VI. Możliwości określenia warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu przez Cookies
  • Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do Urządzenia Użytkownika. Zmiany ustawień, o których mowa w zdaniu poprzednim, Użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu Cookies na urządzeniu Użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  • Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki Cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa.
  • Ograniczenie stosowania plików Cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej Serwisu.
Administrator zastrzega sobie prawo ujawnienia wybranych informacji dotyczących Użytkownika korzystającego z serwisu właściwym organom bądź osobom trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji, w oparciu o odpowiednią podstawę prawną zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. Poza przypadkami wskazanymi powyżej informacje dotyczące Użytkownika nie zostaną ujawnione żadnej osobie trzeciej, bez zgody Użytkownika.
 
Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl